Waarom HLE Shutters: advies, kwaliteit, installatie, levertijd


HLE shutters levert advies en maatwerk, kwaliteit tegen aktieprijzen, met een snelle levertijd van slechts 3 tot 6 weken.


Met oog voor het milieu. Wij staan voor service advies en juist inmeten van shutters in Nederland! Hieronder vindt u onze belangrijkste kenmerken.

3 tot 6 weken levertijd We garanderen korte levertijden.
Zodra we bij u langs zijn geweest voor het inmeten heeft u de 
HLE shutters snel in huis.

 

 


In Europa

HLE shutters laat haar eigen shutters in Europa produceren. Het voordeel hiervan is dat wij hierdoor de juiste kwaliteit kunnen leveren en korte levertijden kunnen garanderen.
Daarnaast is er toezicht van de Europese wetgeving en bent u verzekerd van de Europese kwaliteitsnorm.


HLE Shutters uit linde houtLindehout of Tulpenhout

HLE shutters worden gemaakt van lindehout (basswood) of tulpenhout  uit Amerika. Lindehout en Tulpenhout zijn een lichte maar stevige houtsoort en daardoor perfect geschikt voor shutters. Wij streven naar een zo natuurlijk mogelijk product en zorgen ervoor dat het natuurlijke karakter van het hout voor de shutters behouden blijft.


Shutters van HLE shutters hebben verborgen schanierenVerborgen scharnieren

Wij kunnen verborgen scharnieren tegen meerprijs leveren. Deze scharnieren geven de shutter meer stevigheid en de shutterpanelen sluiten naadloos op elkaar aan waardoor het een strak en stijlvol geheel vormt


Maatwerk HLE shuttersMaatwerk

Alle shutters worden volledig op maat gemaakt. HLE shutters werkt met eigen teams van ervaren vakmensen. Zij komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, meten in, adviseren en bespreken met u alle mogelijkheden. Ook de montage verzorgen wij zelf en wij installeren door heel Nederland.

HLE shutters heeft oog voor het milieuOog voor het milieu

HLE shutters draagt zorg voor het milieu. Voor al het hout wat wij gebruiken geldt een herplantplicht. Dit houdt in dat voor elke gekapte boom er minstens twee terug geplant worden. Tevens gebruikt HLE shutters watergedragen verf. Hiermee is de productie niet belastend voor het milieu.Daarom kiest u voor HLE shutters de shutter-specialist.