Verborgen scharnieren van HLE shutters

 
HLE shutters met tegen meerprijs met onzichtbare verborgen scharnieren voor de juiste uitstraling en kwaliteit


Shutters moeten uitstraling hebben en sfeer bieden. Hierbij zijn verborgen, niet zichtbare,  scharnieren een must. Iedereen ziet graag de shutters als een geheel, in 1 kleur, met 1 type lamelsoort per en uit 1 materiaalsoort, namelijk hout, en met zo min mogelijk verticale spleten/kieren tussen de panelen. Met verborgen scharnieren wordt dit gerealiseerd.
Bij louvre scharnieren: dit zijn grote zichtbare scharnieren, zie je 2 soorten materialen, namelijk hout en metaal. Je ziet bovendien 2 kleuren, de kleur van het scharnier en de kleur van de panelen. Ook zijn er grote spleten/kieren aanwezig tussen de panelen. Dit wordt veroorzaakt door het scharnier. Door de draaicirkel kan het louvre scharnier minder strak tegen het andere paneel aansluiten waardoor er grotere spleten aanwezig blijven. Dit geeft een veel onrustiger beeld en dus een veel minder strakke uitstraling. Verborgen scharnieren zijn 10x duurder in het productieproces dan zichtbare scharnieren. Maar bieden in onze ogen absoluut kwaliteit.

Per m² zijn meer verborgen scharnieren nodig om de stabiliteit en de stevigheid te verkrijgen. De productietechnologie is veel hoogwaardiger. En de arbeidstijd per paneel is veel hoger. Door deze omstandigheden is de kostprijs van het eindproduct ook hoger. 

Wij van HLE shutters leveren verborgen scharnieren tegen meerprijs.