HLE Shutters in Twente

 

 

 

De grootste met Shutters in Twente.

Levertijd 3 tot 6 weken! 

HLE shutters is gespecialiseerd in shutters. Sinds 2005 is zij actief op de shuttermarkt. Dankzij de fabricage in Europa heeft HLE shutters een korte levertijd.

 


Shutters zijn binnenluiken van hout met daarin verstelbare lamellen waarmee u de lichtinval kunt doseren. Hierdoor kunt u het buitenlicht aanpassen aan de sfeer binnen.
De panelen worden binnenshuis bevestigd en zijn gemakkelijk te bedienen.

Shutters HLE shutters biedt 5 functies in een systeem: Zonwering, Privacy, Isolatie, Geluidsdemping en Decoratie

HLE shutters levert gecertificeerde shutters in de volgende houtsoorten: Lindehout, Eikenhout en Wenge.
 

Werkwijze Shutters in Twente van HLE shutters: na contact telefonisch of per email komen wij in Twente vrijblijvend bij u inmeten en tevens bespreken wij  tijdens dit gesprek de mogelijkheden, varianten en en meten wij de shutters in.
U wordt geadviseerd over de lamelmaat, de paneelgrootte en de beste montage mogelijkheid. Dit kan zijn in het kozijn, op het kozijn of op de muur.

HLE Shutters levert vele varianten shutters zoals:

Speciale raamvormen shutters Hoog raam shutters Breed raam shutters Serre shutters Erker Shutters Dakraam shutters Doorgang shutters Kamerscherm shutters Draaikiepraam shutters Kastdeuren shutters.

HLE shutters werkt met eigen montage teams die dagelijks montage werk doen. De speciaal opgeleide Shutter monteurs hebben ervaring en accuratesse. Hierdoor zijn wij in staat kwaliteit en zorg in Twente te garanderen van het 1e contact tot aan de oplevering.