Shutters in Weerselo van HLE shutters

 

 

 

De grootste met shutters in Weerselo.

Levertijd 3 tot 6 weken! 

HLE shutters is gespecialiseerd in shutters. Sinds 2005 is zij actief op de shuttermarkt. Dankzij de fabricage in Europa heeft HLE shutters een korte levertijd.

 

Shutters zijn binnen luiken van hout met daarin verstelbare lamellen waarmee u de lichtinval kunt doseren. Hierdoor kunt u het buitenlicht aanpassen aan de sfeer binnen. De panelen worden binnenshuis bevestigd en zijn gemakkelijk te bedienen.

HLE Shutters biedt 5 functies in een systeem: Zonwering, Privacy, Isolatie, Geluidsdemping en Decoratie
HLE shutters levert gecertificeerde shutters in de volgende houtsoorten: Lindehout, Eikenhout en Wenge.


 

Werkwijze Shutters in Weerselo: na contact telefonisch of per email komen wij in Weerselo vrijblijvend bij u inmeten en tevens bespreken wij tijdens dit gesprek de mogelijkheden, varianten en en meten wij de shutters in.
U wordt geadviseerd over de lamelmaat, de paneelgrootte en de beste montage mogelijkheid. Dit kan zijn in het kozijn, op het kozijn of op de muur.

HLE shutters levert vele varianten shutters zoals:

Speciale raamvormen shutters
Hoog raam shutters
Breed raam shutters
Serre shutters
Erker Shutters
Dakraam shutters
Doorgang shutters
Kamerscherm shutters
Draaikiepraam shutters
Kastdeuren shutters


HLE shutters werkt met eigen montage teams die dagelijks montage werk doen. De speciaal opgeleide Shutter monteurs hebben ervaring en accuratesse. Hierdoor zijn wij in staat kwaliteit en zorg in Weerselo te garanderen van het 1e contact tot aan de oplevering.