HLE shutters Inmeet Service, met ruim 20 jaar ervaring

HLE shutters, wij adviseren, meten in en U kunt genieten zonder zorgen. Scherpe shutters prijzen dankzij platte organisatie.

Inmeten is een vak apart; zelfs in nieuwbouw huizen staat geen muur recht. Om maatwerk te kunnen garanderen, werkt HLE shutters met eigen teams van ervaren vakmensen. Zij komen bij u langs, meten in en adviseren u over de maat van de lamellen, paneelgrootte, all in aanbiedingen en montagemogelijkheden.
Ook de montage verzorgen wij zelf. Wij installeren door geheel Nederland. Wij werken met vaste teams, waardoor de kennis van het monteren van de shutters erg hoog is. De montage van shutters is toch een vak apart. Door jarenlange ervaring is de techniek van het installeren geoptimaliseerd.

Bij shutters vanaf 1,60 meter hoog adviseren wij een tussenligger. Deze kunnen op verschillende hoogtes in het paneel worden gezet. Bij shutters breder dan 2,50 meter kunnen wij gebruik maken van een railsysteem. Daaraan kunnen de panelen eenvoudig van links naar rechts verplaatst worden.

We garanderen korte levertijden, 3 tot 6 weken.. Zodra we bij u langs zijn geweest voor het inmeten heeft u binnen ongeveer 6 weken, shutters van HLE Shutters in uw woning.

HLE shutters biedt dus een volledige service. U hoeft alleen nog maar te genieten van uw aankoop.
Wel vragen wij serieuze interesse, anders zijn wij genoodzaakt om € 75,00 voorrijkosten in rekening te brengen.