Shutters FAQ, veelgestelde HLE shutters vragen!

Waar kan ik de producten van HLE shutters bekijken en bestellen?

Om de shutters te bekijken komen wij met stalen en monsters naar u toe door heel Nederland. Interesse neemt u dan contact op met HLE shutters voor afspraak bij u thuis.

Wat is de levertijd?
De levertijd is 3 tot 6 weken na ontvangst van de door U voor akkoord getekende offerte, specials vallen hier echter niet onder (ronde- en schuine ramen, clearview en beitskleuren).

Zit er garantie op de producten van HLE shutters? 
HLE shutters hanteert een garantietermijn van 3 jaar op fabricage- of montagefouten en lakverkleuringen.Waar moet ik op letten bij het kopen van shutters?
Er zijn vele shutter aanbieders en daarom is het belangrijk dat u zich hier goed in verdiept want shutters zijn naast een meerwaarde aan uw huis ook een investering in uw woongenot op de lange termijn.

Enkele punten waar u op kunt letten zijn:
-kwaliteit: let er op dat u shutters koopt van massief hout, sommige shutters zijn gemaakt van mdf (samengeperst hout) dit is goedkoper maar u heeft hierbij eerder de kans dat deze krom trekken omdat hier vocht in kan trekken.
-scharnieren: let er op dat u shutters neemt met verborgen scharnieren, dit is niet alleen mooier maar maakt de shutters ook steviger.
-afkomst: de meeste leveranciers werken met lindehout, maar er is een verschil in kwaliteit in afkomst van het hout, dit ziet u terug in het product. Daarom raden wij aan om altijd het product te bekijken en te vergelijken van verschillende aanbieders voordat u tot aankoop gaat.

Kan ik shutters ook in de badkamer toepassen?
HLE shutters zijn vochtbestendig en zijn meerdere malen afgewerkt met Sikkens verf, hierdoor zijn ze ook geschikt voor in de badkamer.

Wat bepaalt het prijsverschil tussen verschillende leveranciers van shutters?
Het verschil zit hem in verschillende aspecten, denkt u aan kwaliteit, service, levertijd lees hierbij ook de vraag: ‘waar moet ik op letten bij de aankoop van shutters?’ Pint u zichzelf niet direct vast aan de goedkoopste aanbieder, de aankoop van shutters is een investering waar u nog lang tegenaan kijkt en dan kunt u beter iets meer betalen voor een solide product dan iets minder waar u later spijt van krijgt. Oriënteert u zich dan ook goed voordat u de shutters aankoopt.

Hoe houd ik shutters schoon?
Shutters zijn heel eenvoudig schoon te maken, gebruikt u hiervoor een plumeau of ‘Swiffer’ om stof te verwijderen. Indien nodig kunt u ook een vochtig doekje gebruiken om hardnekkig vuil te verwijderen.

Kan ik shutters in mijn hypotheek stoppen?
Bij de meeste hypotheken is dit toegestaan, indien deze nagelvast bevestigd zijn. U kunt dit het beste navragen bij uw hypotheker om volledige zekerheid te hebben.