Goed gekozen, HLE Shutters CBW erkend!
U heeft de juiste beslissing genomen. U heeft namelijk gekozen voor een CBW-erkende winkel. En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid.
Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort.
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een extra goede productgarantie. En gaat er toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, met de zekerheid dat voor een passende oplossing wordt gezorgd. In de Algemene voorwaarden staat precies hoe de erkenningsregeling werkt.
De CBW-winkels, variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo. Let daarom als u iets voor uw interieur koopt altijd op het CBW-erkend logo op de winkeldeur.


Want koopt u CBW-erkend, dan zit het met uw aankoop goed!
 Winkels die CBW-erkend zijn, hebben verkoopvoorwaarden die u extra goed beschermen bij uw aankoop.
* Bijvoorbeeld veilig aanbetalen, gaat een winkel failliet dan bent u uw aanbetaling niet kwijt.
* Ze bieden een extra goede garantie, tenminste 3 jaar.
* Gaat er toch nog iets mis, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die voor een passende oplossing zorgt.